zo ontvang jij een evenementen tekening:

Wij helpen organisaties vanaf verschillende momenten in het organisatie proces. Of je nou aan het beginstadium bent van de organisatie of (bijna) de vergunning gaat aanvragen voor jouw evenement, je ontvangt bij Groundrules na een paar eenvoudige stappen jouw evenementen tekening!

1. je kiest een pakket

2. je vult een vragenlijst in

3. wij gaan aan de slag!

1. Kies een pakket

Evenementen zijn er in allerlei soorten en maten. Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben wij een aantal pakketten samengesteld die goed aansluiten bij de verschillende wensen. 

Hulp nodig? Weet je na het lezen van de volgende pagina nog niet welk pakket het beste bij jou aansluit, neem dan even contact met ons op en dan helpen we je snel een keuze te maken!

Uiteraard sturen we je altijd nog een offerte, waarna je 2 weken de tijd hebt om te beslissen.

2. vul de vragenlijst in

Samen met de offerte sturen we je een korte lijst met noodzakelijke punten die we met veel zorg hebben samengesteld. We vragen je deze lijst te in te vullen zodat we met alle benodigde informatie aan de slag kunnen.

Wil je de lijst graag van te voren downloaden? Binnenkort zetten wij deze link ook hieronder zodat je al aan de slag kan met het verzamelen van de gegevens.

Zodra we de ingevulde vragen ontvangen kunnen wij aan de slag met jouw evenementen tekening!

3. Wij gaan aan de slag

Afhankelijk van wat we hebben afgesproken ontvang je de tekening binnen 2 weken. Wij streven er echter naar om deze binnen enkele dagen bij je te kunnen leveren.

Heb je spoed? Of wil je het tekenwerk in fases ontvangen, dan kan dat ook! Hiervoor maken we graag een passend voorstel.

In enkele gevallen komt het voor dat we je tussendoor nog een vraag stellen, maar wij zorgen er altijd voor dat we dit zo veel mogelijk voorkomen door de vragenlijst die je voorheen hebt ingevuld. Zo hoeven we je niet onnodig te storen!

4. ontvangen van de tekening

Je ontvangt de tekening in PDF en/of JPG via een download link. Via deze link blijft de tekening in ieder geval 3 maanden beschikbaar.

Na ontvangst van de tekening horen we graag binnen 2 dagen of deze klopt na aanleiding van wat we hebben afgesproken. Zodat we zeker weten dat jij tevreden bent met het resultaat!

Zodra je later nog besluit dat er wijzigingen plaats vinden in jouw evenement staan we uiteraard weer voor je klaar om aanpassingen in de tekening te maken.

homepage

product & service

pakketten & prijzen

Toepassingen

kennisbank

contact

"recensie"